Betsson valittu vuoden 2011 vedonlyöntiyhtiöksi netissä

Betsson vuoden 2011 vedonlyöntiyhtiöBetsson voitti vuoden 2012 Gaming Awards tilaisuudessa Lontoossa vuoden online vedonlyöntiyhtiö palkinnon. Palkinto tuli vaikka ehdolla olikin varsin nimekkäitä kilpakumppaneja kuten Bet365, NordicBet, Svenska Spel, Unibet sekä Betfair.

Betssonin toimitusjohtaja Henrik Persson kommentoi palkinnon saamista:

“Tämä on fantastinen uutinen ja titteli, jota arvostamme suuresti. Valinta vuoden vedonlyöntiyhtiöksi osoittaa, että olemme tehneet monia asioita oikein vuoden 2011 aikana. Vedonlyönnin menestyksen lisäksi olen myös tyytyväinen siitä, että kasinomme pääsi Guinessin Ennätysten kirjaan.

Upea urheiluvedonlyöntimme on todella ansainnut tämän palkinnon. Nyt työskentelemme täydellä vauhdilla Australian Openin, käsipallon MM-kisojen sekä jalkapallon Afrikan Nations Cupin kimpussa. Luvassa on kaiken kaikkiaan upea vedonlyöntivuosi, joka huipentuu Lontoon kesäolympialaisiin sekä Puolan ja Ukrainan järjestämiin jalkapallon EM-kisoihin. Haluamme näyttää että tarjoamme markkinoiden parhaan vedonlyöntituotteet.”

Avaa pelitili tästä vuoden parhaalle vedonlyöntiyhtiö Betssonille ja lunasta samalla erinomainen ensitalletusbonus 100€/100% (jos esimerkiksi talletat 50€ niin saat 50€ ilmaista rahaa talletuksen päälle).

Kategoriat: BetssonVedonlyönti

About the Author: