Moniveto

Unibet moniveto

Monivetokohde Unibetiltä

Monivedon pelaaminen muualla kuin Veikkauksella mahdollistaa huomattavasti laajemman kohdevalikoiman, alemman rivihinnan (0,1€ vs Veikkauksen 0,2€) ja paremmat kertoimet. Netissä pelattavassa monivedossa on Veikkauksen monivedon tapaan muuttuva kerroin.

Netissä on tarjolla monivetoa joka päivä. Pelikohteet ovat useimmiten jalkapallo ja jääkiekko-otteluita. Jääkiekosta edustettuna useimmiten ovat NHL, SM-Liiga, Elitserien sekä Venäjän sarja. Jalkapallosta Valioliiga, Series A sekä Primera Division. Kesäisin kohteista löytyy myös suomen Veikkausliigasta. Myös erilaiset kansainväliset sarjat ja maaottelut ovat tyypillisiä monivetokohteita.

Kertoimet monivetopeleissä netissä kasvavat usein suuriksi, johtuen siitä että ulkomaalaiset monivedon pelaajat pelaavat usein ennalta arvattavia tuloksia, joka nostaa rohkeampien rivien kertoimia huomattavasti!

Pelaa monivetoa Veikkauksen sijaan Unibetin suomenkielisellä sivustolla

Suosittelemme pelaamaan monivetoa Unibetin sivustolla. Unibet tarjoaa sinulle paremmat kertoimet monivetoon kuin Veikkaus. Moniveto kulkee Unibetin sivuilla nimellä Super Score.  Unibet on Euroopan suurin vedonlyöntiyritys netissä, joka tarjoaa valtavan valikoiman vedonlyöntiä ja mikä parasta täysin verovapaasti suomalaisille pelaajille. Talletukset on mahdollista tehdä suoraan suomalaisilla verkkopankkitunnuksilla.

1. Unibet pitkäveto Unibetin moniveto kulkee nimellä SuperScore.  Unibet tarjoaa 100€/100% ensitalletusbonuksen eli saat tuplana tekemäsi talletuksen aina 100 euroon asti. Lunasta bonus ja pelaa monivetoa Unibetilla TÄSTÄ!
GD Star Rating
loading...
Moniveto, 10.0 out of 10 based on 1 rating