Pitkäveto

Pelaa pitkävetoa alla listatuissa rahapeliyhtiössä Veikkauksen sijaan!Netissä toimivat kansainväliset rahapeliyhtiöt tarjoavat huomattavasti parempia kertoimia pitkävetoon kuin suomalainen Veikkaus.

Netissä toimivat isot ja luotettavat vedonlyöntisivustot tarjoavat huomattavasti parempia kertoimia kuin Veikkaus, joka merkitsee pelaajille suurempia voittoja. Esimerkiksi Unibetin, NordicBetin ja Betsafen palautusprosentit urheiluvedonlyönnissä hipovat jopa 97% kun suomalainen Veikkaus tarjoaa parhaimillaankin 88% palautusprosenttia. Tämän ero näkyy yhtiöiden kertoimien erossa, joissa ero saattaa olla todella huomattava.

Kansainväliset vedonlyöntitoimistot tarjoavat myös huomattavasti paremman vedonlyöntikohteiden valikoiman ja kohteita voi veikata erilaisilla yhdistelmillä. Kohteita on aina mahdollista myös pelata yksittäisenä vetona!

Pelaa pitkävetoa Veikkauksen sijaan netissä seuraavilla sivustoilla

Suosittelemme pelaamaan pitkävetoa alla listatuissa rahapeliyhtiöissä, jotka kaikki tarjoavat paremmat kertoimet kuin Veikkaus, ovat luotettavia sekä tarjoavat kattavamman kohdevalikoiman:

1. NordicBet pitkäveto NordicBet tarjoaa hyviä pitkävetokertoimia ja kohdevalikoimasta löytyy mukavasti suomalaisia ja kansainvälisiä kohteita. NordicBet tarjoaa 100€/100% bonuksen vedonlyöntiin eli jos esimerkiksi talletat 50€ saat toiset 50€ ilmaista rahaa. Lunasta bonus ja pelaa pitkävetoa NordicBetillä TÄSTÄ!
2. Unibet pitkäveto Unibet tarjoaa laajimman kohdevalikoiman suomalaisia kohteita sekä hyvät kertoimet pitkävetoon. Unibet on netin suurin vedonlyöntisivusto. Unibet tarjoaa 100€/100% bonuksen eli Unibet tuplaa talletuksesi aina 100 euroon asti. Lunasta bonus ja pelaa pitkävetoa Unibetilla TÄSTÄ!
3. Betway pitkäveto Betway tarjoaa suppeamman valikoiman suomalaisia kohteita mutta vastapainoksi netin parhaimmilla kertoimilla. Betway tarjoaa 20€ ilmaisvedon sekä 25€/100% bonuksen eli jos talletat 25€ niin saat 25€ ilmaista pelirahaa talletuksen päälle. Lunasta bonus ja pelaa pitkävetoa Betway:llä TÄSTÄ!
GD Star Rating
loading...
Pitkäveto, 7.6 out of 10 based on 7 ratings