Yksityisyydensuoja

Tällä sivulla kerrotaan, miten keräämme Nettiveikkaus.eu:n sivujen käyttäjiltä tietoja sivustolla liikuttaessa ja miten mahdollisesti käytämme niitä.

Mitä tietoja keräämme?

Keräämme ainoastaan yleisiä tietoja kävijöistämme, jotta pystymme analysoimaan kävijäliikennettä sivuillamme ja parantamaan sivuillamme saatavaa käyttökokemusta. Kävijätietoja ei luovuteta kolmansille tahoille.  Evästeitä, verkkolähetteitä ja ip-osoitteita saatetaan tallentaa erilaisilla seuraamismenetelmillä, jotka mahdollistavat sivuston toiminallisuuksien toiminnan.

Osallistuessasi Nettiveikkaus.eu:n sivuilla järjestettäviin kilpailuihin ja arvontoihin, saatamme pyytää sähköpostiosoitettasi ja nimeäsi. Sivustolta löytyy myös mahdollisuus uutiskirjeen tilaamiseen, jolloin käyttäjältä kysytään myös nimi ja sähköpostiosoite. Sähköpostiuutiskirjeestä on mahdollista poistua sivujemme ja sähköpostin kautta milloin vain käyttäjä niin haluaa tehdä.  Nettiveikkaus.eu sivustoa on kuitenkin aina mahdollista käyttää ilman henkilökohtaisten tietojen luovuttamista.

Mihin kerättyjä tietoja käytetään?

Nettiveikkaus.eu sivustolta kerättyjä tietoja saatetaan käyttää mahdollisesti:

  • Sivuston käytettävyyden parantamiseen
  • Räätälöidyn sisällön tarjoamiseen kävijälle

Miten säilytettyjä ja tallennettuja tietoja valvotaan?

Käyttäjistä tallennetut kävijätiedot on salattu nykyaikaisilla salausmenetelmillä ja sivuston ylläpitäjät ovat sitoutuneet pitämään käsiteltyjä tietoja luottamuksella. Kerättyjä kävijätietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille, lukuunottamatta Nettiveikkaus.eu:ta ylläpitäviä tahoja. Nettiveikkaus.eu kuitenkin pitää oikeuden käyttää kävijädataa markkinointitutkimukseen ja markkinointitoimenpiteisiin sekä vastaaviin tarpeisiin.

Yksityisyydensuojan hyväksyminen

Käyttämällä Nettiveikkaus.eu:n sivustoa hyväksyt yksityisyydensuojaan liittyvät periatteemme ja tällä sivustolla listaamamme käyttöehdot!

GD Star Rating
loading...